Sos de friptură metoda Mayo Chef John

Sos de friptură metoda Mayo Chef John
Sos de friptură metoda Mayo Chef John este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 201 calorii. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toțiretetele au 41 de fani. Dacă aveți rozmarin, harissa, ulei din hamsii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este perfect pentru valentin zi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 20%. Rețete similare sunt Sosul alb al bucătarului John, Sos Chimichurri Chef John, și Chef John 's Shepherd' s Pie.

Instrucțiuni

1
Combinați maioneza, uleiul de hamsie, sucul de lămâie, rozmarinul și harissa într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Gât De PuiGât De Pui
HamsiiHamsii
HarissaHarissa
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Lăsați să stea aproximativ 5 minute pentru a amesteca aromele înainte de servire.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista