Sos cremos de salată cu bacon

Sos cremos de salată cu bacon
Dressing cremos de salată cu bacon este o rețetă fără gluten și fără lactate, cu 8 porții. Acest aperitiv are 136 de calorii , 2 g de proteine și 12 g de grăsime per porție. Pentru 65 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită salată ruptă, fâșii de bacon, sirop de porumb și sare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 14% . Acest scor este destul de prost. Sos de salată cremoasă de slănină , Salată mare tocată cu sos de slănină cremoasă și Salată de macaroane cu slănină, mazăre și sos cremos de Dijon sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați maioneza, oțetul, siropul de porumb și sarea până se omogenizează. Se amestecă slănină și ceapa. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Zahăr Grosier1/2 Cană Zahăr Grosier
Ciupiți Frunzele De Coriandru Proaspăt TocateCiupiți Frunzele De Coriandru Proaspăt Tocate
Salată Goya și Condimente De LegumeSalată Goya și Condimente De Legume
Pentru Ei Pe Piața Locală.Pentru Ei Pe Piața Locală.
Cartofi Roșii Cu Coajă, Tăiați în SferturiCartofi Roșii Cu Coajă, Tăiați în Sferturi
Savuros, OptionalSavuros, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Salata Goya Si Condimente De LegumeSalata Goya Si Condimente De Legume
Lămâie și Mentă Proaspătă, OpționalLămâie și Mentă Proaspătă, Opțional
2
Serviți peste salată verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Fallon Place La Cruz Chardonnay cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Fallon Place La Cruz Chardonnay
Fallon Place La Cruz Chardonnay
Fructe strălucitoare Chardonnay înainte cu note de măr verde, fructe tropicale, citrice și cea mai mică notă de stejar francez. Senzația în gură este uimitoare și delicioasă, cu un finisaj neted.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Revista