Sos cremos de salată cu bacon
Dressing cremos de salată cu bacon este o rețetă fără gluten și fără lactate, cu 8 porții. Acest aperitiv are 136 de calorii , 2 g de proteine și 12 g de grăsime per porție. Pentru 65 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită salată ruptă, fâșii de bacon, sirop de porumb și sare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 14% . Acest scor este destul de prost. Sos de salată cremoasă de slănină , Salată mare tocată cu sos de slănină cremoasă și Salată de macaroane cu slănină, mazăre și sos cremos de Dijon sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați maioneza, oțetul, siropul de porumb și sarea până se omogenizează. Se amestecă slănină și ceapa. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 2 ore.
Serviți peste salată verde.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Fallon Place La Cruz Chardonnay cu o evaluare de 5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Fallon Place La Cruz Chardonnay
Fructe strălucitoare Chardonnay înainte cu note de măr verde, fructe tropicale, citrice și cea mai mică notă de stejar francez. Senzația în gură este uimitoare și delicioasă, cu un finisaj neted.