Somon afumat și sushi cu avocado

Somon afumat și sushi cu avocado
Rețeta de somon afumat și sushi de avocado ar putea satisface pofta japoneză în aproximativ 30 minute. Această rețetă face 32 de porții cu 48 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil Hor d ' oeuvre. Un amestec de arpagic, oțet de vin, zahăr tos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 871 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Somon Afumat-Salată De Sushi Cu Avocado, Somon Afumat Avocado Sushi Roll, și Bol De Sushi Cu Somon Afumat, Avocado Și Orez Brun sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Puneți orezul într-o tigaie mică cu 600 ml apă. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 10 minute până când apa este absorbită și orezul este fraged. Se amestecă prin oțet și zahăr, se acoperă și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Piele, piatră și felie avocado. Puneți într-un castron și strecurați peste sucul de lămâie, întorcând avocado pentru a vă asigura că bucățile sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Împărțiți orezul între foile de nori și întindeți-l uniform, lăsând o margine de 1 cm în partea de sus și de jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NoriNori
Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe PielePiept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
4
Așezați somonul peste orez, urmat de arpagic și poziționați în cele din urmă avocado peste centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
5
Îndoiți marginea inferioară a algelor peste umplutură, apoi înfășurați-o ferm. Umeziți marginea superioară cu puțină apă pentru a o ajuta să sigileze ruloul. Repetați pentru a face 4 rulouri. În această etapă, rulourile pot fi învelite individual în folie alimentară și răcite până când sunt gata de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alge MarineAlge Marine
La 8 PruneLa 8 Prune
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
6
Folosind un cuțit zimțat, tăiați fiecare rolă în 8 runde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
7
Serviți cu sos de soia dulce pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kecap ManisKecap Manis

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somonul afumat. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții32
Scor De Sănătate3
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista