Smoothie-Uri Cu Ananas Portocaliu

Smoothie-Uri Cu Ananas Portocaliu
Piureuri de ananas portocaliu ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 6 și costă 60 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 148 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați nectar de caise, cuburi de gheață, concentrat de suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta funcționează cel mai bine ca o masă dimineață, și se face în aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Smoothies De Ananas, Ananas Sunrise Smoothies, și Smoothie-Uri Tropicale De Ananas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați jumătate din fiecare ingredient într-un blender; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă în pahare răcite. Repet.
3
Serviți imediat.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Fess Parker Santa Rita Hills Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Fess Parker Santa Rita Hills Pinot Noir
Fess Parker Santa Rita Hills Pinot Noir
Arome de cireș negru, podea de pădure, lavendar, zmeură, cracker graham, petală de trandafir și vanilie. Arome de cireșe bing, coacăze roșii, afine, pământ, cacao, minerale.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista