Se prăjește carne de vită Teriyaki

Se prăjește carne de vită Teriyaki
Teriyaki Beef Stir-Fry este un fel principal care servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41 g de proteine, 33 g de grăsimi și un total de 667 de calorii. Pentru 2,28 USD per porție, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați ardei gras, friptură rotundă de vită, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l pregăti astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat japonez. Vă este adus de Taste of Home. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 67%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum carnea de vită Teriyaki Stir Fry, Teriyaki Beef Fry și Teriyaki Beef Fry.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați amidonul de porumb, sosul teriyaki și 2 linguri de ulei până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier1/2 Cană Coriandru și/sau Mentă Proaspăt Tocate Grosier
Bastoane De Bomboane SuplimentareBastoane De Bomboane Suplimentare
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Turnați jumătate într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați carne de vită. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; da la frigider pentru 30 de minute. Acoperiți și puneți la frigider marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Într-o tigaie mare antiaderență sau wok, prăjiți ardeiul verde și ceapa în uleiul rămas timp de 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
4
Scoateți și păstrați la cald.
5
Scurgeți carnea de vită; adăugați în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
6
Adăugați marinada rămasă; se prăjește 2-3 minute sau până când carnea nu mai este roz. Întoarceți legumele în tigaie; gatiti si amestecati 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
7
Serviți cu orez dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate27
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista