Scoici Aburite Cu Coriandru Și Ardei Roșu
Scoici aburit cu coriandru si ardei rosu este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 218 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, sos Worcestershire, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Scoici aburite cu șuncă, ardei gras și busuioc, Scoici Japoneze (Scoici Aburit Sake), și Salată de varză roșie spiralizată cu vinetă de coriandru pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. La crema Russian River Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.