Sare de mare afumată și Eclairs de migdale

Sare de mare afumată și Eclairs de migdale
Sare de mare afumată și Eclairs de migdale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,88 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 72g de grăsime, și un total de 872 calorii. Un amestec de albușuri de ou, zahăr, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până sare de mare ar putea urma acest curs principal cu Zmeură De Sare De Mare De Zmeură ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 23 ar spune că a lovit la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 35%. Încercați Prăjituri de migdale prăjite, ciocolată și Cacao cu sare de mare afumată, Sare De Mare-Caramel Inktsclairs, și Înghețată Chardonnay cu sare de mare afumată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipamente speciale: pungi de patiserie sau pungi resigilabile din plastic
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
2
Pentru eclairs: Preîncălziți cuptorul la 375 grade F cu un suport pe raftul din mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
3
Într-o cratiță non-reactivă la foc mediu, combinați laptele, sarea, zahărul și untul și aduceți la foc mic. Odată ce untul s-a topit, adăugați rapid făina și amestecați constant cu o lingură de lemn timp de aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Transferați în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru palete.
Echipamente pe care le vei folosi
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Se amestecă să se răcească, până când aluatul se oprește în cea mai mare parte la abur, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
6
Adăugați ouăle și albușurile, încet până când sunt încorporate uniform și lucioase. Pentru a verifica consistența aluatului, treceți degetul sau lingura prin el. Ar trebui să lase o cale care se încadrează încet în sine. Dacă este prea rigid, poate fi necesar să adăugați un ou suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Așezați aluatul într-o pungă de patiserie sau într-o pungă de plastic resigilabilă și tăiați o gaură de dimensiuni hot-dog în colț. Pe o tavă de foi căptușite cu siliciu, linii lungi și grase de hot-dog de dimensiuni de aproximativ 6 inci lungi, distanțate uniform. Folosiți un deget umed pentru a apăsa în jos orice vârfuri și pentru a ceață ușor cu apă dintr-o sticlă de pulverizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Ceapa, Taiata In Jumatate Si Taiata Felii Subtiri De La Radacina Pana La VarfCeapa, Taiata In Jumatate Si Taiata Felii Subtiri De La Radacina Pana La Varf
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
8
Coaceți până când sunt ușor aurii și pufoase, 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
9
Apoi coborâți temperatura cuptorului la 325 grade F și coaceți încă 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
10
Pentru frisca: într-un mixer de suport prevăzut cu un atașament de bici, bateți smântâna, zahărul cofetarilor și extractul de migdale până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
1/4 Cană Nuci De Macadamia Măcinate1/4 Cană Nuci De Macadamia Măcinate
Lamaie GumaLamaie Guma
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, AmestecateScorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1
Încălziți crema într-un vas mic până se fierbe ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Se toarnă peste ciocolată într-un bol metalic și se bate până se omogenizează. Dacă mai există bucăți de ciocolată în glazură, încălziți-o scurt pe plită și amestecați până se omogenizează. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De CiocolatăBucăți De Ciocolată
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Pentru asamblare: împărțiți patiseria coaptă și, folosind o pungă de plastic resigilabilă sau o pungă de patiserie cu o gaură de 1/2 inch tăiată în colț, țeavă în umplutura de migdale. Se acoperă cu glazura de ciocolată, migdale prăjite zdrobite și câteva ciupituri de sare de mare afumată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De CiocolatăGlazură De Ciocolată
(23)(23)
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista