Tennessee Meatloaf: un favorit al familiei Parton

Tennessee Meatloaf: un favorit al familiei Parton
Tennessee Meatloaf: un favorit al familiei Parton ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 392 calorii, 23g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Mergeți la magazin și ridicați muștar, sare, sos de roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tennessee Fleică, Beef Stroganoff-creat inițial pentru familia rusă Stroganoff de către un bucătar francez, acest favorit al familiei din jurul casei mele, și Tilapia (Favorita Familiei) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă carnea de vită, firimiturile, oul, ceapa, sarea, piperul și 1/2 sos de roșii. Formați în pâine și puneți-o în tigaie superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
PiperPiper
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Combinați restul de sos de roșii și toate celelalte ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
3
Se toarnă peste pâine.
4
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade timp de 1 oră și 15 minute. Ungeti ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Echipamente

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Saint m Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Saint M Riesling
Saint M Riesling
Saint m Riesling este luminos, cu aroma delicată de piersică și mineralitatea pietroasă care este tipică solurilor de gresie degradate găsite în regiunea Pfalz. Este un Riesling cu corp mediu, uscat, cu o fructuozitate fină, care persistă cu dragoste pe gust și apoi se estompează ușor într-un finisaj mediu-lung, cu gust uscat. Un Riesling fermecător și versatil dintr-o epocă excelentă, extrem de satisfăcătoare.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista