Sandvișuri Rapide Franceze

Sandvișuri Rapide Franceze
Reteta rapid sandwich-uri Dip Franceză pot fi făcute în aproximativ 10 minute. Pentru $2.47 pe portie, primești un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 327 calorii. Această rețetă de la Taste of Home are 86 de fani. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Dacă aveți la îndemână supă de ceapă condensată, apă, chifle sandwich și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încearcă Sandvișuri Rapide Franceze, Sandvișuri Cu Baie Franceză, și Sandvișuri Cu Baie Franceză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un 1-qt. bol pentru microunde, combinați supa, carnea de vită și apa. Acoperiți și cuptorul cu microunde la maxim timp de 3 minute sau până când este încălzit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
2
Între timp, așezați o felie de brânză pe fiecare fund de chiflă. Se fierbe 4-6 inch. de la căldură timp de 1 minut sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
RolaRola
3
Folosind o lingură cu fante, așezați carnea de vită pe chifle; înlocuiți blaturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
4
Serviți cu supă de ceapă pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De CeapăSupă De Ceapă

Vin recomandat: șampanie, Bordeaux, Burgundia Albă

Champagne, Bordeaux și White Burgundy sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, s-ar putea să încercați și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ai putea încerca este Champagne Barons de Rothschild Brut. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 90 de dolari.
Baronii șampaniei de Rothschild Brut
Baronii șampaniei de Rothschild Brut
Chardonnay-ul acestei șampanii ne duce în lumea șampanilor Barons de Rothschild, marcată de un gust de neuitat.O deschidere puternică, asertivă, care duce într - un vin bine rotunjit-puternic, dar reținut; semnul îmbătrânirii îndelungate în beciurile tradiționale.Acest cuvee excepțional de fin emană arome de pere și nuci (migdale, alune proaspete) care se căsătoresc cu note de flori albe șinote prăjite vopsite. Strălucirea și claritatea vinului arată evidențieri aurii palide, combinate cu bule foarte fine care poartă o spumă abundentă și persistentă. Acest cuvee bogat, eteric și complex întruchipează esența valorilor vinicole ale familiei Rothschild: perfecțiune, constanță și un spirit de puritate și rafinament, toate având cea mai mare grijă.Amestec: 60% Chardonnay, 40% Pinot Noir și Pinot Meunier
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Revista