Rule franțuzești pentru care să mori
Rulele franțuzești pentru a muri durează aproximativ 2 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 134 de calorii , 4 g de proteine și 2 g de grăsimi . Pentru 7 cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 657 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați drojdie activă, ulei vegetal, apă caldă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 43% . Rețete similare sunt rulouri cu pâine franceză cu usturoi , rulouri (nu)carnat – rulouri de patiserie cu linte franceză cu Le conservat și chifle cu cartofi umpluți, cum se prepară chifle .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați apa caldă, drojdia și zahărul.
Se lasa sa stea pana devine cremos, aproximativ 10 minute.
La amestecul de drojdie, adăugați uleiul, sarea și 2 căni de făină. Se amestecă făina rămasă, câte 1/2 cană o dată, până când aluatul s-a îndepărtat de pe marginile vasului. Se rastoarna pe o suprafata usor infainata si se framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 8 minute. Unge ușor un castron mare, pune aluatul în castron și întoarce-l pentru a acoperi. Se acopera cu o carpa umeda si se lasa la crescut la loc cald pana isi dubleaza volumul, aproximativ 1 ora.
Dezumflați aluatul și turnați-l pe o suprafață ușor înfăinată. Împărțiți aluatul în 16 bucăți egale și formați bile rotunde.
Așezați-le pe foi de copt ușor unse, la cel puțin 2 inci una de cealaltă. Acoperiți rulourile cu o cârpă umedă și lăsați să crească până își dublează volumul, aproximativ 40 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Coaceți timp de 18 până la 20 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când se rumenesc.