Sambar

Sambar
Sambar este un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 346 calorii. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fasole verde, asafoetida măcinată, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 36 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este excelent. Încercați Sambar – cum se face Sambar de legume / Sambar rapid, Kala Vatana Sambar: Un Sambar De Mazăre Neagră Malvani, și kathirikai sambar sau brinjal sambar, cum se face kathirikai sambar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați lintea într-o tigaie mare cu 400 ml apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
2
Adăugați turmeric și tamarind și fierbeți timp de 25-30 de minute până când sunt foarte moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TamarindTamarind
TurmericTurmeric
3
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie și prăjiți ușor șalotele timp de 8-10 minute. Când se înmoaie, adăugați condimentele, frunzele de curry, ardeii iute și un vârf bun de sare. Gatiti inca 2 minute, pana cand sunt parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De CurryFrunze De Curry
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
4
Se fierbe o altă tigaie cu apă sărată și se fierbe fasolea timp de 4 minute până se înmoaie, apoi se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
5
Odată ce lintea este gătită, adăugați amestecul de condimente de șalotă și fasolea, amestecați bine și adăugați mai multe condimente, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
LinteLinte
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista