Salată verde cu vinaigret Balsamic de căpșuni

Salată verde cu vinaigret Balsamic de căpșuni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata verde cu vinetă balsamică de căpșuni. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fodmap prietenoasă și vegană are 150 calorii, 1g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, verdeață de orice fel, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Salată De Vinetă Balsamică Cu Căpșuni, Salată De Sfeclă De Căpșuni-Vinaigret Balsamic, și Salată de spanac de căpșuni cu vinetă balsamică de miere.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți gemul într-un bol mediu și bateți în oțet, apoi ulei de măsline extra virgin. Condimentează pansamentul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Sare și PiperSare și Piper
OțetOțet
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați căpșunile și verdeața în castron și aruncați pentru a acoperi uniform în pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista