Salată de sfeclă roșie, feta și sparanghel

Salată de sfeclă roșie, feta și sparanghel
Salata de sfeclă roșie, feta și sparanghel este o fără gluten, lacto ovo vegetarian, primar și דל פחמימות, felul principal. Pentru $3.19 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 285 calorii, 14g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. 26 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de năsturel, frunze de busuioc violet, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată Feta De Sfeclă Roșie, Salată Feta și sfeclă roșie, și Salată De Smochine, Sfeclă Roșie Și Feta.

Instrucțiuni

1
Cu o zi înainte: faceți pansamentul.
2
Puneți oregano sau maghiran, un vârf de sare și usturoiul într-un robot de bucătărie și pulsați într-o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
3
Adăugați sucul de lămâie și bateți până se omogenizează. Se amestecă uleiul de măsline și se condimentează ar trebui să fie ascuțit și puțin sărat.Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
4
Cu două ore înainte de servire: aduceți la fiert o tigaie cu apă sărată, adăugați sparanghelul și gătiți timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Se scurge și se răcește sub robinetul rece. Acoperiți și păstrați la rece.
6
Puneți sfecla roșie într-un castron mare și aruncați cu douătrimi din pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
7
Adăugați coaja de lămâie și ceapa de primăvară, acoperiți și păstrați la temperatura camerei rece cu pansamentul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
8
Pentru a servi: adăugați năsturelul la sfeclă roșie și rupeți busuiocul. Aruncați sparanghelul și condimentați cu piper negru proaspăt măcinat. Gustați înainte de a adăuga sare, deoarece brânza este destul de sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
(tub Mare)(tub Mare)
9
Amestecați ușor, astfel încât să nu vopsiți totul roz, apoi îngrămădiți într-un vas de servit. Se sfărâmă peste brânză și se toarnă deasupra pansamentul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire

Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Stonestreet Estate Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
Stonestreet Estate Chardonnay
Stonestreet Estate Chardonnay
Estate Chardonnay 2012 oferă o coloană vertebrală minerală distinctă, alături de un element puternic de citrice. Mandarina și marmelada ies mai întâi din pahar, deschizându—se către un palat care se scurge prin spray de piersici și ocean-toate culminând cu un finisaj cu aderență și aciditate surprinzătoare.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista