Salată de sfeclă roșie, feta și sparanghel
Salata de sfeclă roșie, feta și sparanghel este o fără gluten, lacto ovo vegetarian, primar și דל פחמימות, felul principal. Pentru $3.19 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 285 calorii, 14g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. 26 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de năsturel, frunze de busuioc violet, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată Feta De Sfeclă Roșie, Salată Feta și sfeclă roșie, și Salată De Smochine, Sfeclă Roșie Și Feta.
Instrucțiuni
Cu o zi înainte: faceți pansamentul.
Puneți oregano sau maghiran, un vârf de sare și usturoiul într-un robot de bucătărie și pulsați într-o pastă.
Adăugați sucul de lămâie și bateți până se omogenizează. Se amestecă uleiul de măsline și se condimentează ar trebui să fie ascuțit și puțin sărat.Acoperiți și răciți.
Cu două ore înainte de servire: aduceți la fiert o tigaie cu apă sărată, adăugați sparanghelul și gătiți timp de 3 minute.
Se scurge și se răcește sub robinetul rece. Acoperiți și păstrați la rece.
Puneți sfecla roșie într-un castron mare și aruncați cu douătrimi din pansament.
Adăugați coaja de lămâie și ceapa de primăvară, acoperiți și păstrați la temperatura camerei rece cu pansamentul rămas.
Pentru a servi: adăugați năsturelul la sfeclă roșie și rupeți busuiocul. Aruncați sparanghelul și condimentați cu piper negru proaspăt măcinat. Gustați înainte de a adăuga sare, deoarece brânza este destul de sărată.
Amestecați ușor, astfel încât să nu vopsiți totul roz, apoi îngrămădiți într-un vas de servit. Se sfărâmă peste brânză și se toarnă deasupra pansamentul rămas.