Salată De Paste Curry

Salată De Paste Curry
Salata de paste Curry ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 241 calorii, 7g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, sare, stafide și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, care este solid. Rețete similare includ Salată De Paste Cu Curry De Pui, Salată De Paste Cu Pui Curry, și Salată De Paste Curry Stratificată.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați paste și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când sunt al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
3
Scurgere.
4
Într-un castron mare, combinați pudra de curry, sarea, maioneza și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați paste fierte și aruncați pentru a acoperi. Apoi adăugați mărul, sultanele sau stafidele, ceapa verde, morcovii, tofu și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
Ceapa VerdeCeapa Verde
Stafide AuriiStafide Aurii
MorcovMorcov
StafideStafide
MărMăr
NuciNuci
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
6
Se amestecă bine.
7
Serviți și bucurați-vă!

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Laurenz V Reserve Charming Gruner Veltliner cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Laurenz V Rezervă Fermecător Gruner Veltliner
Laurenz V Rezervă Fermecător Gruner Veltliner
Aromele de mere coapte și un picant tipic Veltliner se căsătoresc pentru a crea un buchet de fructe fascinant. La gust, vinul este moale și suculent, susținut de o aciditate fină a fructelor. Foarte armonios, permițând o băutură perfect netedă. Pur și simplu fermecător!
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista