Rulou De Covrigi

Rulou De Covrigi
Pentru $2.89 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 238 calorii, 15g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână orez sushi, ceapă verde, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Rulou De Covrigi (Sushi ), Câini Bagel sau câini Mini-Bagel, și Cinnamon Roll Pâine Prăjită Franceză Roll Up-Uri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente.
2
Tăiați sfertul superior al foii nori de-a lungul capătului scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NoriNori
3
Așezați nori, cu partea strălucitoare în jos, pe un covor de sushi acoperit cu folie de plastic, cu capătul lung spre dvs. Bateți 3/4 cană de orez peste nori cu mâinile umede, lăsând o margine de 1 inch pe un capăt lung al nori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NoriNori
OrezOrez
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Întoarceți ușor foaia nori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NoriNori
5
Întindeți 1 1/2 linguri amestec de brânză cremă de-a lungul treimii superioare a părții strălucitoare a nori; se acoperă cu 1/3 cană de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
SomonSomon
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
NoriNori
6
Ridicați marginea nori cel mai apropiat de tine; ori peste umplere. Ridicați marginea inferioară a covorașului de sushi; rotiți spre marginea superioară, apăsând ferm pe rola de sushi. Continuați să rulați până la marginea superioară; apăsați covorașul pentru a sigila ruloul de sushi. Repetați procedura cu ingredientele rămase. Feliați fiecare rolă în 8 bucăți cu un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NoriNori
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista