Risotto Milanez

Risotto Milanez
Risotto milanez ar putea fi doar fără gluten rețetă pe care o căutați. Pentru $2.19 pe portie, primești un hor d ' oeuvre care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 11g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 532 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați vin, parmigiano-reggiano, stoc de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 26 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Risotto alla milanese (Risotto în stil milanez), Risotto în stil milanez (Risottan alla Milanese), și Risotto Milanez.

Instrucțiuni

1
Înveliți Generos o cratiță mare cu ulei de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați ceapa și sarea și transpirați-le până devin translucide, aproximativ 5 minute. Aduceți tigaia la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
3
Adăugați orezul și gătiți timp de 3 până la 4 minute, lăsând orezul să se lipească ușor de fundul tigaiei și răzuindu-l. De asemenea, ar trebui să sune crackly.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
4
Adăugați șofranul în bulionul fierbinte de pui; stocul ar trebui să devină galben strălucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
șofranșofran
5
Adăugați vinul în tigaie până acoperă suprafața orezului. Condimentează cu sare și gătește la foc mediu-mare, amestecând continuu până când vinul s-a absorbit în orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
6
Adăugați bulionul de pui de șofran în tigaie până acoperă orezul. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand continuu pana cand bulionul s-a absorbit in orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
șofranșofran
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
7
Repetați acest proces încă de două ori cu stocul de pui de șofran fierbinte. Când a treia adăugare a stocului s-a absorbit și orezul este foarte cremos, mușcați câteva boabe de orez pentru a vă asigura că este gătit perfect. Dacă este încă puțin crocant, mai adăugați puțin stoc și gătiți orezul încă câteva minute. Când orezul este gătit perfect, scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
șofranșofran
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
8
Aruncați untul și Parmigiano-Reggiano și " bateți naiba din el."Orezul ar trebui să fie cremos, dar să curgă și să-și păstreze propria formă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Risotto poate fi asociat cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Bibbiano Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Bibbiano Chianti Classico Riserva
Bibbiano Chianti Classico Riserva
Un vin bine echilibrat, aromat, care este deosebit de bun pentru epocă. Oferă cireșe și fructe de pădure roșii atractive și note picante, garrigue și Lapsang suchong de ceai afumat pe nas și palat. Are un atac mătăsos, un palat bine echilibrat și un finisaj persistent.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Revista