Risotto Milanez
Risotto milanez ar putea fi doar fără gluten rețetă pe care o căutați. Pentru $2.19 pe portie, primești un hor d ' oeuvre care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 11g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 532 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați vin, parmigiano-reggiano, stoc de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 26 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Risotto alla milanese (Risotto în stil milanez), Risotto în stil milanez (Risottan alla Milanese), și Risotto Milanez.
Instrucțiuni
Înveliți Generos o cratiță mare cu ulei de măsline la foc mediu.
Adăugați ceapa și sarea și transpirați-le până devin translucide, aproximativ 5 minute. Aduceți tigaia la foc mediu-mare.
Adăugați orezul și gătiți timp de 3 până la 4 minute, lăsând orezul să se lipească ușor de fundul tigaiei și răzuindu-l. De asemenea, ar trebui să sune crackly.
Adăugați șofranul în bulionul fierbinte de pui; stocul ar trebui să devină galben strălucitor.
Adăugați vinul în tigaie până acoperă suprafața orezului. Condimentează cu sare și gătește la foc mediu-mare, amestecând continuu până când vinul s-a absorbit în orez.
Adăugați bulionul de pui de șofran în tigaie până acoperă orezul. Gatiti la foc mediu-mare, amestecand continuu pana cand bulionul s-a absorbit in orez.
Repetați acest proces încă de două ori cu stocul de pui de șofran fierbinte. Când a treia adăugare a stocului s-a absorbit și orezul este foarte cremos, mușcați câteva boabe de orez pentru a vă asigura că este gătit perfect. Dacă este încă puțin crocant, mai adăugați puțin stoc și gătiți orezul încă câteva minute. Când orezul este gătit perfect, scoateți-l de pe foc.
Aruncați untul și Parmigiano-Reggiano și " bateți naiba din el."Orezul ar trebui să fie cremos, dar să curgă și să-și păstreze propria formă.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Risotto poate fi asociat cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Bibbiano Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Bibbiano Chianti Classico Riserva
Un vin bine echilibrat, aromat, care este deosebit de bun pentru epocă. Oferă cireșe și fructe de pădure roșii atractive și note picante, garrigue și Lapsang suchong de ceai afumat pe nas și palat. Are un atac mătăsos, un palat bine echilibrat și un finisaj persistent.