Pâine prăjită cu susan de Crab și avocado

Pâine prăjită cu susan de Crab și avocado
Crabul și toasturile de susan de avocado durează aproximativ 12 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 16 porții cu 114 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână guacamole, pene de tei, carne de crab și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 16 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 74%. Încercați Pâine prăjită cu Crab și Avocado, Pâine Prăjită Cu Crab Și Avocado, și Pâine Prăjită Cu Susan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Împărțiți guacamolul între crostini. Completați fiecare cu o lingură de carne de crab. Prăjiți semințele de susan într-o tigaie, apoi presărați peste fiecare crostini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Hot Dog, La GratarHot Dog, La Gratar
CrabmeatCrabmeat
CrostiniCrostini
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se servește cu pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
DificultateUșor
Gata În12 m.
Porții16
Scor De Sănătate15
Revista