Burgeri glazurati Mirin cu susan-ponzu spanac si maioneza wasabi-ghimbir

Burgeri glazurati Mirin cu susan-ponzu spanac si maioneza wasabi-ghimbir
Mirin Glazed Burgers cu susan-ponzu spanac și maioneza wasabi-ghimbir este o rețetă americană care servește 6. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără lactate are 1058 de calorii , 41 g de proteine și 78 g de grăsime per porție. Pentru 3,79 USD per porție , această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Foodnetwork. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și luați mandrina măcinată, usturoi, sos ponzu și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 36 de minute . Cu un scor de 65% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Burgers de ton cu maioneză Wasabi , Somon prăjit cu susan cu maioneză Wasabi și Mini prăjituri de crab cu susan, ceai și lime cu maioneză Wasabi .

Instrucțiuni

1
Pregătiți un foc mediu într-un grătar cu cărbune cu capac sau preîncălziți un grătar cu gaz la mediu.;
Echipamente pe care le vei folosi
(sos Citrice-soia)(sos Citrice-soia)
1
Amestecă mirinul, sake-ul și sosul de soia într-o cratiță mică, rezistentă la foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Sos De Susan Japonez Preparat1/4 Cană Sos De Susan Japonez Preparat
2
Puneți tigaia pe grătar, aduceți amestecul la fiert și gătiți până când se reduce la o consistență puțin mai groasă, 15 până la 20 de minute. Pune glazura deoparte (se va ingrosa usor pe masura ce se raceste).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingura Plus 1 Lingurita Pasta De Wasabi1 Lingura Plus 1 Lingurita Pasta De Wasabi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
3
Pentru maioneză: Pentru a face maioneza, amestecați toate ingredientele într-un castron mic. Se acopera si se da la frigider pana la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
1
Amestecați dressingul de susan și sosul ponzu într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos PonzuSos Ponzu
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Pune spanacul într-un castron mare și amestecă ușor cu dressingul. Se acopera si se da la frigider pana la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
1
Amestecă mirinul, sake-ul și sosul de soia într-un castron mic. Se amestecă miso și se amestecă uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
MisoMiso
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Întindeți mandrina într-o tigaie mare și puțin adâncă. Distribuiți amestecul de miso peste carne și stropiți uniform cu ceapa verde, ghimbir, usturoi, piper și sare. Manevrând carnea cât mai puțin posibil pentru a evita compactarea ei, amestecați bine. Împărțiți amestecul în 6 porții egale și, cu mâinile în cupe, aruncați 1 porție de carne înainte și înapoi din mână în mână pentru a forma o bilă liberă. Bateți ușor porția de carne pe o suprafață plană pentru a forma o chiflă care să se potrivească cu chiflele. Apăsați centrul chiflei în jos cu vârful degetelor pentru a crea o ușoară adâncitură în centrul chiflei. Repetați cu porțiile de carne rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
2/3 Cană Ardei Roșu Dulci Prăjiți Mărunțiți2/3 Cană Ardei Roșu Dulci Prăjiți Mărunțiți
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
MisoMiso
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
3
Când grătarul este gata, ungeți grătarul cu ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Puneți chiftelele pe grătar și ungeți fiecare chiflă cu glazură. Acoperiți și gătiți până se rumenesc pe fund, 3 până la 4 minute, ungând din nou fiecare chiflă cu glazură. Întoarceți chiftelele și ungeți partea gătită cu glazură. Gătiți, periând frecvent glazura, până când este gata după preferință, cu 4 până la 5 minute mai mult pentru mediu. În ultimele minute de gătit, așezați chiflele, tăiate în jos, pe marginile exterioare ale grătarului pentru a se prăji ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
3/4 Cană Măsline Verzi Jumbo Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari3/4 Cană Măsline Verzi Jumbo Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
5
Pentru a asambla burgerii, puneți o porție egală de spanac pe fundul fiecărei chifle și deasupra cu o chiflă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
6
Întindeți maioneza peste părțile tăiate ale blatului chiflelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
2/3 Cană Ardei Roșu Dulci Prăjiți Mărunțiți2/3 Cană Ardei Roșu Dulci Prăjiți Mărunțiți
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
7
Adăugați blaturile de chiflă și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe

Ingrediente

180Nuci de orice fel (tocate)2 catei mari de usturoi, curatati si tocati2 catei mari de usturoi, curatati si tocati2(iarnă)dressing lamaie piperdressing lamaie piper2(iarnă)finely grated ginger, with juicesfinely grated ginger, with juices21 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.finely grated ginger, with juicesfinely grated ginger, with juices33Nuci de orice fel (tocate)ceapa verde feliataceapa verde feliata1kgchuck la solchuck la sol21 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.piper negru măcinat grosierpiper negru măcinat grosier1496 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 castravete englezesc, decojit, fără sămânță și feliat subțire1 castravete englezesc, decojit, fără sămânță și feliat subțire157Nuci de orice fel (tocate)6 chifle cu susan, împărțite6 chifle cu susan, împărțite1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)6 chifle cu susan, împărțite6 chifle cu susan, împărțite3(iarnă)misomiso596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriprepared ponzu sauce (citrus-soy sauce)prepared ponzu sauce (citrus-soy sauce)120Nuci de orice fel (tocate)sos japonez de susansos japonez de susan120Nuci de orice fel (tocate)sos japonez de susansos japonez de susan120Nuci de orice fel (tocate)sos japonez de susansos japonez de susan1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)sos japonez de susansos japonez de susan1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)sos japonez de susansos japonez de susan1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)sos japonez de susansos japonez de susan11 kilogram de dovlecel,brânză Pecorino-Romano proaspăt rasă, sau după gustbrânză Pecorino-Romano proaspăt rasă, sau după gust6chifle cu semințe de susan, despicatechifle cu semințe de susan, despicate6chifle cu semințe de susan, despicatechifle cu semințe de susan, despicate586 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri6 chifle cu susan, împărțite6 chifle cu susan, împărțite1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)6 chifle cu susan, împărțite6 chifle cu susan, împărțite636 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriprepared Japanese sesame dressingprepared Japanese sesame dressing6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăUlei vegetal, pentru periaj pe grătarUlei vegetal, pentru periaj pe grătar1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)pastă de wasabipastă de wasabi

Vin recomandat: Merlot, Malbec, Zinfandel

Burger în meniu? Încercați să asociați cu Merlot, Malbec și Zinfandel. Merlot va fi perfect adecvat pentru un burger clasic cu topping-uri standard. Toppingurile mai îndrăznețe necesită vinuri mai îndrăznețe, cum ar fi un malbec sau un zinfandel piper. Sterling Vintner's Collection Merlot cu o evaluare de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Colecția Sterling Vintner Merlot
Colecția Sterling Vintner Merlot
Combinând profilurile diferitelor site-uri, am creat o reprezentare cuprinzătoare a acestei regiuni în creștere faimoasă în lume. Majoritatea fructelor provin din soluri mai adânci ale fundului văii, ceea ce se traduce printr-o senzație de gură largă și arome cărnoase și suculente.
DificultateGreu
Gata În36 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista