Cartofi dulci usturoi prajiti

Cartofi dulci usturoi prajiti
Cartofii prăjiți cu usturoi și cartofi dulci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,84 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19 g de proteine , 41 g de grăsimi și un total de 773 de calorii . 5 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Dacă aveți la îndemână făină, ceapă, igname granat și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat american. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 63% . Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cartofi prăjiți cu usturoi dulci la cuptor , Cartofi prăjiți cu usturoi și rozmarin și Cartofi prăjiți cu usturoi și parmezan .

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
1
Încinge uleiul la foc mediu într-o tigaie mare antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci Sau Igname Granat (aproximativ 3 Medii), Curățați, Necurățați și Tăiați în Cartofi Prăjiți De 1/4-inch Pe 4-inch, înmuiați în Apă Cu GheațăCartofi Dulci Sau Igname Granat (aproximativ 3 Medii), Curățați, Necurățați și Tăiați în Cartofi Prăjiți De 1/4-inch Pe 4-inch, înmuiați în Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiați în Cartofi Prăjiți De 1/4-inch Pe 4-inch, înmuiați în Apă Cu GheațăTăiați în Cartofi Prăjiți De 1/4-inch Pe 4-inch, înmuiați în Apă Cu Gheață
2
Adăugați ceapa, oțetul, sare și piper, amestecând din când în când, până când ceapa devine maro auriu, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1
Scurgeți cartofii și uscați complet pe un prosop curat de bucătărie. Într-o cratiță mare cu fundul greu, turnați suficient ulei pentru a umple tigaia aproximativ o treime din drum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
2
Se încălzește la foc mediu-mare până când un termometru pentru prăjire introdus în ulei atinge 375 de grade F. (Dacă nu ai un termometru, un cub de pâine se va rumeni în aproximativ 5 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procent De GrăsimeProcent De Grăsime
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
3
În timp ce uleiul se încălzește, într-un castron mare, amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și 2 1/2 căni de apă până se omogenizează. Ungeți cartofii în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Transferați 8 până la 10 cartofi în ulei, lăsând orice exces de aluat să picure înapoi în bol. Se prăjește până devin aurii și crocanți, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Repetați cu restul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
6
Pentru sos: Într-o tigaie mică, topim untul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
7
Se adauga cimbrul si usturoiul si se fierbe 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
8
Se toarnă sosul peste cartofi prăjiți și se amestecă ușor până se îmbracă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți6 Până La 8 Biscuiți Fierbinți, împărțiți
9
Pune cartofii prajiti pe un platou si pune deasupra ceapa cu lingura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
10
Se presara cu fontina si se serveste imediat.

Ingrediente

11 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.1/2 cană lapte integral, sau mai mult după cum este necesar1/2 cană lapte integral, sau mai mult după cum este necesar11 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.Despre zahărul de cofetariDespre zahărul de cofetari1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)1 vinete mare, decojită și tăiată rondele de 1/2 inch (veți avea nevoie de cel puțin 8 runde)1 vinete mare, decojită și tăiată rondele de 1/2 inch (veți avea nevoie de cel puțin 8 runde)01 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.cârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș313Nuci de orice fel (tocate)făină universalăfăină universală227Nuci de orice fel (tocate)shredded fontina, for servingshredded fontina, for serving1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)cimbru proaspăt tocatcimbru proaspăt tocat3cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat01 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.cartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare11 cană de mazăre, congelată sau conservată, așa cum este. Uscat, reconstituit. Proaspăt, par fiert.cartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare3(iarnă)2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete2ceapă roșie, feliată subțireceapă roșie, feliată subțire57Nuci de orice fel (tocate)(1/2 băț) unt nesărat, la temperatura camerei(1/2 băț) unt nesărat, la temperatura camerei6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăUlei de Canola sau ulei vegetalUlei de Canola sau ulei vegetal1kgsweet potatoes or garnet yams (about 3 medium), scrubbed, unpeeled and cut into 1/4-inch-by-4-inch fries, soaked in ice watersweet potatoes or garnet yams (about 3 medium), scrubbed, unpeeled and cut into 1/4-inch-by-4-inch fries, soaked in ice water
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate18
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista