Pâine de porumb cu Bacon și Chile verde
Rețeta Bacon și Green Chile Cornbread pot fi făcute în aproximativ 1 oră și 10 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 235 calorii, 7g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați unt, ceapă, zară și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 100 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Foodnetwork. Este un preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării din sud. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Pâine de porumb cu Bacon și Chile verde, Pâine De Porumb Cu Slănină Verde Din Chile, și Pâine De Porumb Verde Chile.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți cuptorul la 450 de grade F.
Într-o tigaie din fontă de 10 inci la foc mediu-mare se adaugă slănina și se sotează până aproape crocantă, apoi se adaugă ceapa și se condimentează cu un vârf de sare și câteva măcinări de piper.
Se sotează până când ceapa este fragedă, apoi se adaugă usturoiul și se amestecă. Când usturoiul este fraged, folosiți o lingură cu fante pentru a îndepărta amestecul într-un castron mediu și puneți-l deoparte. Lăsați grăsimea de slănină în tigaia din fontă și păstrați-o la foc mediu în timp ce faceți aluatul.
Într-un castron mare combinați făina de porumb, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Amestecați zeama, ouăle, untul și ardeii iute în castron cu amestecul de slănină. Faceți o fântână în centrul ingredientelor uscate și turnați ușor amestecul de ouă. Îndoiți până când toate ingredientele sunt combinate. Turnați imediat aluatul în tigaia din fontă.
Transferați tigaia în cuptor și coaceți până se rumenesc deasupra și o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 30 de minute.
Glazură: topiți untul, zahărul și un vârf de sare împreună într-o tigaie mică la foc mic, amestecând pentru a dizolva zahărul. Odată ce pâinea de porumb este gata, scoateți-o din cuptor și turnați imediat glazura deasupra. Feliați și serviți cald.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Pâine de porumb în meniu? Încercați să vă împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu tariful la grătar. Ca ' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45 cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 47 de dolari pe sticlă.
Ca ' del Bosco Franciacorta Cuvee Prestige Edizione 45
Amestec: 82% Chardonnay, 16,5% Pinot Nero, 1,5% Pinot Bianco