Pui "prăjit" cu castraveți și Raita de fenicul
Fried " pui cu castravete si fenicul Raita ar putea fi doar Indian rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 303 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână piper măcinat grosier, ulei de măsline, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ castravete raita | cum se face castravete raita / raita s, Pui Tandoori Cu Castravete Raita, și Pui Tikka cu castravete Raita.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mediu. Acoperiți și răciți.
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic grea; Lira la 1/4-inch grosime folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Presărați puiul cu 1/8 linguriță de sare; înveliți ușor ambele părți ale jumătăților de piept de pui cu spray de gătit. Dragă în pesmet italian.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana cand se face.
Se servește cu amestec de iaurt.