Pui glazurat cu muștar cu rucola și Bok Choy

Pui glazurat cu muștar cu rucola și Bok Choy
Puiul glazurat cu muștar cu rucola și Bok Choy este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap felul principal. Pentru $3.41 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 387 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână mirin, bok choy, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Pui glazurat cu muștar cu rucola și Bok Choy, Bok Choy, shiitake și tăiței de usturoi, și Bol cu tăiței de dovlecei cu ghimbir cu usturoi cu somon și Bok Choy.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron, amestecați muștarul cu apa, mirinul, 1 linguriță de soia și 1/2 linguriță de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Într-o tigaie rezistentă la cuptor, încălziți 1 lingură de ulei. Condimentează puiul cu sare și piper și gătește la foc mare până devine auriu, 2 minute. Întoarceți puiul și periați cu muștarul; se transferă la cuptor și se prăjește timp de 8 minute sau până când este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
MuștarMuștar
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
4
Transferați puiul pe o tăietură și lăsați să se odihnească 5 minute; felie. Ștergeți tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
TigaieTigaie
5
Între timp, aburiți bok choy timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
6
Se scurge; se usucă. În aceeași tigaie, încălziți 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați partea tăiată bok choy în jos și gătiți la foc mare, rotind o dată, până se rumenesc, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
8
Se transferă într-un platou; condimentează cu sare și piper. Aranjați puiul peste bok choy.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Bok ChoyBok Choy
Pui întregPui întreg
9
Într-un castron, bateți oțetul cu uleiul rămas, sosul de soia și zahărul; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Sos De SoiaSos De Soia
OțetOțet
ZahărZahăr
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
10
Adăugați rucola și aruncați; aranjați peste pui și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
Pui întregPui întreg
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate91
Revista