Pui De Pâine De Porumb

Pui De Pâine De Porumb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu pâine de porumb. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 375 calorii. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de pâine/brioșă de porumb, lapte, jumătăți de piept de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma amestecul de pâine de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Pâine Din Porumb Indian ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Plăcintă cu pâine de porumb cu pui la grătar, Sos De Pâine Cu Porumb De Pui, și Pâine De Porumb Oferte De Pui.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Tatomer Vandenberg Riesling. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
Tatomer Vandenberg Riesling
Tatomer Vandenberg Riesling
Fructe de piatră și flori albe în buchet. Aceleași fructe continuă aroma împreună cu o textură ceroasă, aproape miere. Potențial excelent de îmbătrânire. Vă rugăm să decanteze.
DificultateUșor
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate11
Bucătăriide sud
Revista