Dak Bulgogi (pui coreean la grătar)

Dak Bulgogi (pui coreean la grătar)
Dak Bulgogi (pui coreean BBQ) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 282 calorii, 29G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Closet Cooking are 558 de fani. Mergeți la magazin și ridicați piper, sos de soia, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma perele, puteți urma acest fel principal cu Plăcinta Cu Pere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei coreene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Bulgogi Jungol (Supă Coreeană Bulgogi), Dak Bulgogi-pui coreean la grătar, și Bulgogi Korean BBQ pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă totul într-o pungă de congelator și se marinează cel puțin o oră.
1
Așezați pieptul de pui la congelator timp de o oră sau două pentru a le rigidiza puțin și vor fi mult mai ușor de feliat subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista