Pui Afumat Cu Șaisprezece Condimente

Pui Afumat Cu Șaisprezece Condimente
Șaisprezece condimente de pui afumat este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 66g de proteine, 59G de grăsime, și un total de 910 calorii. Pentru $3.46 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praf de chili ancho, piper cayenne, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până cuișoare sol ai putea urma acest curs principal cu Pâine De Dovleac ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 51%. Rețete similare sunt Pui Afumat Cu Șaisprezece Condimente, Supă De Șaisprezece Fasole, și Șaisprezece minute de carne de vită și fasole Burritos.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați toate condimentele într-un castron. Frecați întregul pui cu frecarea condimentelor, inclusiv cavitatea, și lăsați-l deoparte în timp ce pregătiți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Pui întregPui întreg
CondimenteCondimente
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
BolBol
3
Configurați un grătar cu cărbune pentru grătar indirect. Aruncați așchii de lemn înmuiați pe cărbunii fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4
Așezați capacul pe grătar și reglați orificiile de aerisire de sus și de jos pentru a obține temperatura dorită (în acest caz ar trebui să fie de aproximativ 350 de grade F).
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Așezați puiul pe raftul grătarului opus cărbunilor și fumați până când puiul atinge o temperatură internă de 160 de grade F, folosind un termometru pentru carne citit instant, aproximativ 2 până la 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Scoateți de pe grătar, cortați ușor cu folie și lăsați să se odihnească cu 10 minute înainte de a sculpta.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista