Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Puiul African în sos roșu picant ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 436 calorii, 53G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.02 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 35 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei africane. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, usturoi, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi cardamomul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cardamom ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Încercați Pui African în sos roșu picant, Tocană picantă de pui African, și Supă Picantă De Arahide Africane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Berbere:.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Berbere
2
Combinați toate ingredientele într-un castron mic. Produce 1/4 cană. Dimensiunea porției este de 1 linguriță.Pui:.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și Prăjire
3
Așezați puiul într-un vas puțin adânc; stropiți cu suc și presărați cu 1/2 linguriță de sare. Acoperiți și marinați la frigider timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
(tub Mare)
4
Încălziți o oală mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Adăugați ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
6
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti 5 minute (nu rumeniti), amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
7
Adăugați 2 lingurițe Berbere, restul de 1/4 linguriță sare, unt, ghimbir, nucșoară și cardamom, gătiți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Berbere
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
(tub Mare)
8
Adăugați vin, bulion și pastă de roșii; se amestecă până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Adăugați amestecul de pui; aduceți la fierbere.Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 50 de minute sau până când puiul este fraged, întorcând puiul ocazional.Se amestecă coriandru.
African funcționează foarte bine cu Pinotage, Chenin Blanc și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. MAN Family Wines Pinotage cu un rating de 4 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.