Prăjitură de Paște ușoară (fără ou și lapte!)

Prăjitură de Paște ușoară (fără ou și lapte!)
Prăjitură de Paște Easy Peasy (fără ou și lapte!) Ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 26 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără lactate are 243 de calorii, 3 g de proteine și 7 g de grăsime per porție. Dacă aveți zahăr, bicarbonat de sodiu, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun de Paste. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fan. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu un scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Easy Peasy Black Forest Cake, Easy Peasy Toffee Chocolate Cake și Easy Peasy Peasy Toffee Chocolate Tort și Grâu, fără lapte, fără ouă, Tasty Chicken Nuggets pentru rețete similare.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru prăjitură. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiPaști
Revista