Prăjituri Cu Cuscus

Prăjituri Cu Cuscus
Această rețetă face 4 porții cu 342 calorii, 10g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Dacă 85 de cenți pe porție falls în bugetul dvs., prăjituri cuscus ar putea fi o uimitoare lactate gratuite și vegetariene rețetă pentru a încerca. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare kosher, nuci de fistic, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cupe de salată de ton și portocaliu cu prăjituri cu cuscus, Prăjituri de cuscus Fetan și ceapă verde peste salată de roșii-măsline, și Cuscus de culoare Roz (cuscus israelian cu sfeclă și nuci) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o cratiță medie, sare 1 1/4 căni de apă și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Bateți în cuscus. Opriți focul, acoperiți și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Transferați cuscusul gătit într-un bol și amestecați nucile, pătrunjelul și oul. Condimentează cu sare și piper. Cu mâinile umede, formați cuscusul în 4 prăjituri, cu grosimea de aproximativ 1 inch (aproximativ aceeași grosime a primei articulații a degetului mare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Verde Sau Rosu Dulce Tocat MaruntArdei Verde Sau Rosu Dulce Tocat Marunt
5
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat până la cald, dar nu fumați. Așezați cu grijă prăjiturile cu cuscus în tigaie și gătiți până devin aurii, întorcând o dată, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata TocataGhimbir Cristalizat Tocat Si Menta Proaspata Tocata
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
6
Se ia de pe foc și se servește.
7
BYOC: lucrul care îmi place la prepararea prăjiturilor este că pot arunca cu adevărat orice acolo. Lipirea cu tema Orientul Mijlociu, datele ar adăuga o textură frumos la acestea. În plus, puteți rupe resturile într-o tigaie pentru o alternativă la orezul prăjit. Puteți arunca orice plantă aici - busuioc, cimbru sau oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
DateDate
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista