Placinta Clasica Cu Mere

Placinta Clasica Cu Mere
Reteta clasica placinta cu mere ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 1 oră. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 265 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest desert. Un amestec de suc de lămâie, zahăr brun, rețetă perfectă aluat de plăcintă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Mere Gogoși Coapte, Bare De Plăcintă Cu Unt De Mere, și Plăcintă Cu Mere Scorțișoară Role pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
2
Fă-ți ușor degetele. Cu o mână, aduceți degetul mare și degetul arătător împreună pe marginea crustei aluatului pregătit pentru a forma vârfuri mici până la capăt. Folosiți cealaltă mână pentru a stabiliza placa de plăcintă. Congelați 10 minute sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
3
Aruncați împreună merele și următoarele 5 ingrediente (prin scorțișoară) într-un castron. Aranjați umplerea aluatului în cercuri concentrice.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Fisticul Sau NucaPrecum Fisticul Sau Nuca
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Ungeți marginile superioare ale aluatului cu albus de ou și presărați cu zahăr turbinado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turbinado ZahărTurbinado Zahăr
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
5
Coaceți în mijlocul cuptorului timp de 40-50 de minute sau până când crusta este maro auriu și merele sunt fragede. (Dacă crusta devine prea maro, acoperiți cu folie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
6
Transferați pe un suport de sârmă și periați umplerea cu gem; lasa sa se raceasca. Feliați și serviți ușor cald sau rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista