Placinta Clasica Cu Mere
Reteta clasica placinta cu mere ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 1 oră. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 265 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $1.0 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest desert. Un amestec de suc de lămâie, zahăr brun, rețetă perfectă aluat de plăcintă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă Cu Mere Gogoși Coapte, Bare De Plăcintă Cu Unt De Mere, și Plăcintă Cu Mere Scorțișoară Role pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Fă-ți ușor degetele. Cu o mână, aduceți degetul mare și degetul arătător împreună pe marginea crustei aluatului pregătit pentru a forma vârfuri mici până la capăt. Folosiți cealaltă mână pentru a stabiliza placa de plăcintă. Congelați 10 minute sau până când este ferm.
Aruncați împreună merele și următoarele 5 ingrediente (prin scorțișoară) într-un castron. Aranjați umplerea aluatului în cercuri concentrice.
Ungeți marginile superioare ale aluatului cu albus de ou și presărați cu zahăr turbinado.
Coaceți în mijlocul cuptorului timp de 40-50 de minute sau până când crusta este maro auriu și merele sunt fragede. (Dacă crusta devine prea maro, acoperiți cu folie.)
Transferați pe un suport de sârmă și periați umplerea cu gem; lasa sa se raceasca. Feliați și serviți ușor cald sau rece.