Pizza La sud de graniță
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Pizzanul de la sud de graniță. Această rețetă servește 6 și costă 91 de cenți pe porție. O porție conține 130 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de runde de pâine pita, salată iceberg, măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Pizza La sud de graniță, La sud de filetul de frontieră pentru două, și La sud de supa de frontieră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Așezați rundele de pita pe o foaie mare de copt acoperită cu spray de gătit, suprapunându-se ușor.
Coaceți la 400 timp de 8 minute sau până când sunt crocante, întorcându-se după 4 minute.
Lăsați să se răcească ușor pe un suport de sârmă.
Combinați fasolea și ardeii iute într-un bol; amestecați bine.
Întindeți aproximativ 1/3 cană amestec de fasole peste fiecare rundă de pita (susțineți partea de dedesubt a pita cu mâna, astfel încât să nu se crape). Împărțiți roșiile și măslinele uniform între pizza și presărați cu brânză.
Puneți pizza pe foaia de copt.
Coaceți la 400 timp de 8 minute sau până când amestecul de fasole este fierbinte și brânza se topește.
Scoateți din cuptor; top fiecare pizza cu 1/4 cana salata verde si 1 lingura smantana.