Piulițe și șuruburi Trail Mix

Piulițe și șuruburi Trail Mix
Nuci și șuruburi traseu Mix ar putea fi doar Asiatice rețetă pe care o căutați. Această rețetă fără lactate servește 12 și costă 81 de cenți pe porție. Acest fel de mâncare are 235 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți cereale de ovăz multigrain, cireșe, biscuiți de pește de aur cheddar cu cereale integrale și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Nuci Și Șuruburi Trail Mix Rețetă Aragaz Lent, Piulițe Și Șuruburi, și Piulițe Și Șuruburi.

Instrucțiuni

1
Combinați nucile, cerealele, cireșele uscate, M&M, răsucirile covrigului și biscuiții de pește auriu. Porție în porții de 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crackers GoldfishCrackers Goldfish
Cireșe UscateCireșe Uscate
Covrig TwistsCovrig Twists
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
2 Stropi în Formă De Inimă2 Stropi în Formă De Inimă
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc
Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc
2017 are un parfum de miere de flori de portocal, unt de mere, pucioasă și un precursor ciudat al liliacului care activează nu numai sistemul olfactiv, ci și sistemul limbic, sistemul nervos autonom și alte sisteme situate în sectoare mai îndepărtate. Umiditatea solului și a microclimatului în timpul sezonului de creștere 2017 a rămas destul de ridicată pe parcursul sezonului de creștere din cauza ploilor enorme din iarna anterioară, contribuind la dezvoltarea botritei timpurii modeste, dar semnificative. Am întâlnit ultima dată aceste condiții în 2013 și am produs un vin similar cu cel de epocă - chiar uscat în stilul cunoscut de francezi sub numele de sec tendre - uscat, dar fraged. Și ca și în cazul vinurilor anterioare, acest vin a fermentat în oțel inoxidabil fără inoculare și a fost învechit până în primăvara următoare în 8 butoaie de stejar maghiar inoxidabil și 2 neutre.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista