Aperitive cu creveți thailandezi

Aperitive cu creveți thailandezi
Thai Shrimp Appetizers este un fel principal asiatic. Pentru 2,38 USD per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 162 de calorii, 23 g de proteine și 8 g de grăsimi fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și cumpărați ulei de canolan, coriandru, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și pescatariană. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 33%. Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Aperitive cu salată de pui thailandeză, Aperitive cu frigărui de pui thailandez cu sos chili dulce și picant și Aperitive cu creveți umpluți.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați primele 10 ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Ciocolată Semidulce Pentru Copt De BrutărieCiocolată Semidulce Pentru Copt De Brutărie
2
Adăugați creveții; sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi. Se da la frigider pentru 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
3
Scurgeți și aruncați marinata; aranjați creveții pe o farfurie de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Miel, Tăiată în Cuburi De 1 InchFriptură De Miel, Tăiată în Cuburi De 1 Inch
CrevețiCreveți

Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio

Creveți în meniu? Încercați să combinați cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, fie că sunt la grătar, fie că sunt prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ați putea încerca este Barefoot Bubbly Extra Dry. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Revista