Salată thailandeză de creveți pentru 2

Salată thailandeză de creveți pentru 2
Salata thailandeză de creveți pentru 2 ar putea fi doar rețeta asiatică pe care o căutați. Această rețetă face 2 porții cu 244 de calorii, 27 g de proteine și 9 g de grăsime fiecare. Pentru 3,94 USD per porție, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați salată verde ruptă, semințe de susan, ardei și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Această rețetă este pe placul a 4 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca fel principal destul de scump. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate și pescatariană. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 58%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată de creveți proaspeți și morcovi cu sos rapid de salată thailandeză, salată de creveți thailandeză și salată de creveți thailandezi.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele șapte ingrediente; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Stropiți creveții cu sare și piper; file pe două frigărui de metal sau lemn înmuiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din LemnFrigarui Din Lemn
3
Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Prăjiți, acoperit, la foc mediu sau coaceți la 4 inchi de la foc timp de 2-4 minute pe fiecare parte sau până când creveții devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
4
Amestecați sosul rezervat; adăugați creveții, ceapa și castraveții. Aruncă pentru a acoperi. Împărțiți salata verde în două farfurii de salată; acoperiți cu amestecul de creveți și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 110 de dolari.
Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir
Williams Selyem Russian River Valley Pinot Noir
Cireșe roșie, confituri de căpșuni și arome de petale de trandafir decolorate par să cânte în topul registrelor din această ofertă ademenitoare. Indicii de rădăcină de sfeclă, ierburi uscate și condimente de lemn oferă câteva note de bas pentru a completa această minunată suită orchestrală. Cu aer, aromele se intensifică cu note de cireș Morello. Gustul este foarte dens la intrare, cu o puternică strigă de mineralitate până la final. Taninurile au granulație extrem de fine și amintesc de ceaiul de Ceylon. Pinot Noir din Russian River Valley din 2015 este un clasic și evidențiază eleganța și puterea unei regiuni cu adevărat în creștere. Pinot Noir pentru acest amestec a fost obținut în principal din podgoria noastră Drake Estate și din podgoria Williams Selyem Estate.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate26
Revista