Muschii thailandezi tremurând

Muschii thailandezi tremurând
Thai Quivering Tenderloins ar putea fi doar rețeta asiatică pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34 g de proteine, 8 g de grăsimi și un total de 255 de calorii. Pentru 1,43 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 6. Această rețetă este plăcută de 511 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Allrecipes necesită zahăr brun, supă de pui, muschii de porc și usturoi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. În general, această rețetă obține un scor excelent de 90%. Încercați muschii de carne de căprioară, muschii de vită marinați și muschii de vită marinați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă într-un castron sucul de portocale, sosul de soia, sosul de ardei iute, coriandru, usturoiul, zahărul brun, untul de arahide și rădăcina de ghimbir. Așezați muschii într-o tavă de copt de sticlă; turnați amestecul de suc de portocale peste muschii. Marinați la frigider cel puțin 1 oră și până la 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Liră Halibut Sau File De Pește-spadă, Tăiat în Fâșii De 2 Inci1/2 Liră Halibut Sau File De Pește-spadă, Tăiat în Fâșii De 2 Inci
(recomandat: Bull)(recomandat: Bull)
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
3/4 Cană Alune Sau Caju Sărate3/4 Cană Alune Sau Caju Sărate
Ardei Gras, Orice Culoare Iute Sau Nu Dintr-o Gradina LocalaArdei Gras, Orice Culoare Iute Sau Nu Dintr-o Gradina Locala
10 Până La 12 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele (aproximativ10 Până La 12 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele (aproximativ
Ulei De Măsline Sau Ulei De Floarea Soarelui Pentru Prăjit)Ulei De Măsline Sau Ulei De Floarea Soarelui Pentru Prăjit)
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
Brânză Mozzarella, Tăiată în 1/2 Inch. Cuburi (aproximativ 1/2 Cană)Brânză Mozzarella, Tăiată în 1/2 Inch. Cuburi (aproximativ 1/2 Cană)
Piersici Proaspete Feliate și Topping Bătut, OpționalPiersici Proaspete Feliate și Topping Bătut, Opțional
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Tapetați o tavă de copt cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fără FolieFără Folie
Stropi Colorate Sau Bomboane DecorativeStropi Colorate Sau Bomboane Decorative
Topping De Desert BatutTopping De Desert Batut
3
Transferați muschii pe foaia de copt tapetată cu folie, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Echipamente pe care le vei folosi
Stropi Colorate Sau Bomboane DecorativeStropi Colorate Sau Bomboane Decorative
Fără FolieFără Folie
4
Gatiti pana cand carnea de porc nu mai este roz in centru, 30 pana la 35 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să arate 145 grade F (63 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garum (sos De Pește, Folosiți Thai Nuoc Mam), Pentru CondimenteGarum (sos De Pește, Folosiți Thai Nuoc Mam), Pentru Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
5
În timp ce carnea de porc se gătește, combinați marinada de rezervă și supa de pui într-o cratiță. Se aduce la fierbere. Se lasa sa fiarba 2 minute; reduceți focul la mic și fierbeți 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Gruyere Sau Emmentaler Elvețian, MărunțităBrânză Gruyere Sau Emmentaler Elvețian, Mărunțită
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Garum (sos De Pește, Folosiți Thai Nuoc Mam), Pentru CondimenteGarum (sos De Pește, Folosiți Thai Nuoc Mam), Pentru Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
4 Până La 6 Felii De Pâine Albă Sau Integrală, Prăjită4 Până La 6 Felii De Pâine Albă Sau Integrală, Prăjită
6
Tăiați muschii în felii de 1/4 inch; se pune sosul peste feliile de porc pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina, Rasa FinTelina, Rasa Fin
Garum (sos De Pește, Folosiți Thai Nuoc Mam), Pentru CondimenteGarum (sos De Pește, Folosiți Thai Nuoc Mam), Pentru Condimente

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Thai funcționează foarte bine cu Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc. Cel mai bun vin pentru mâncărurile asiatice depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se asortează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista