Pittsburgh Fotbal Petrecere Cilantro Salsa

Pittsburgh Fotbal Petrecere Cilantro Salsa
Pittsburgh Football Party Cilantro Salsa ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 156 calorii. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Mergeți la magazin și ridicați sare, roșii, semințe de chimen și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Fotbal Duminică Salsa, Petrecere Salsa, și Piersici și smântână Salsa-în căutarea pentru ceva special pentru a aduce la o petrecere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă coriandru, roșii, ceapă roșie, jalapeno, tomatillos, suc de lămâie, sos de chili fierbinte și semințe de chimen într-un castron mare. Condimentează cu sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
TomatillosTomatillos
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Acoperiți și refrigerați peste noapte înainte de a servi pentru a amesteca aromele.
3
Se servește cu chipsuri de tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista