Piept de pui umplut cu branza greceasca

Piept de pui umplut cu branza greceasca
Pieptul de pui umplut cu brânză greacă ar putea fi doar rețeta mediteraneană pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru 2,41 USD per porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 426 de calorii, 31 g de proteine și 24 g de grăsime per porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, piept de pui, umplutură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Sunday Slow Cooker: piept de pui umplut grecesc, piept de pui la grătar umplut cu ierburi și usturoi grecesc și Slow Cooker: piept de pui umplut grecesc.

Vin recomandat: Moschofilero, Assyrtiko, Agiorgitiko

Greaca funcționează foarte bine cu Moschofilero, Assyrtiko și Agiorgitiko. Dacă vrei să mergi grecesc cu mâncărurile grecești, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate de combinat cu pui, fructe de mare, etc. NV Ruinart, vinul cu 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 89 de dolari pe sticlă.
NV Ruinart , Vin
NV Ruinart , Vin
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista