Pește și chipsuri ușor coapte pentru doi

Pește și chipsuri ușor coapte pentru doi
Rețeta Easy Baked Fish & Chips pentru doi ar putea satisface pofta ta scoțiană în aproximativ 35 minute. Această rețetă face 35 de porții cu 14 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Un amestec de cartofi de copt, fileuri de pește, pansament miracol și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pește și chipsuri ușor coapte, Pește și chipsuri coapte, și Fish 'n' Chips la cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați cartoful pe lungime în 8 pene. Aruncați cartofii cu pansament Italian în castron. Aranjați, tăiați părțile în jos, pe o foaie mare de copt pulverizată cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos ItalianSos Italian
Spray De GătitSpray De Gătit
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
3
Coaceți 15 min.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Între timp, rezervați 2 linguri. din amestecul de acoperire pentru cartofi; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
5
Așezați amestecul de acoperire rămas pe farfurie.
6
Răspândiți o parte a fileurilor de pește cu jumătate din biciul miracol . Scufundați peștele în amestecul de acoperire. Întoarceți - vă; periați cealaltă parte a fileurilor de pește cu biciul miracol rămas. Întoarceți peștele pentru a acoperi bine toate părțile cu amestec de acoperire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Jumătăți De Struguri VerziJumătăți De Struguri Verzi
Cheddar Proaspăt MărunțitCheddar Proaspăt Mărunțit
7
Scoateți cartofii din cuptor; întoarceți și aranjați în jurul marginilor exterioare ale foii de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
8
Așezați peștele în centrul foii de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Se presara rezervat 2 linguri. acoperirea se amestecă peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
10
Coaceți 15 min. sau până când fulgii de pește cu furculiță și cartofi sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții35
Scor De Sănătate1
Revista