Orzo italian sărătos

Orzo italian sărătos
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără lactate în cutia dvs. de rețete, Saucy Italian Orzo ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 65 de cenți per porție , primești un aperitiv care servește 6. O porție conține 121 de calorii , 5 g de proteine și 1 g de grăsime . Această rețetă de la Taste of Home necesită spanac pentru copii, bulion de vită, roșii și paste orzo. Este o rețetă foarte accesibilă pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 74% . Rețete similare includ friptură italiană samuroasă , friptură italiană săroasă și cotlete de porc italiene .

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, gătiți carnea de vită, ceapa și usturoiul la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cutie De Ardei Chipotle In Sos Chirpici1/2 Cutie De Ardei Chipotle In Sos Chirpici
Cheddar Ascuțit, Tăiat în Fâșii Groase De 1 InchCheddar Ascuțit, Tăiat în Fâșii Groase De 1 Inch
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru StropireOregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Se amestecă roșiile, bulionul, pasta de roșii, orzo și condimentele italiene. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când orzo este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Fulgi De Ardei Roșu Zdrobiți, Plus Plus Pentru GarniturăFulgi De Ardei Roșu Zdrobiți, Plus Plus Pentru Garnitură
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Spanac, Curatat Si Fiert La Aburi La Cuptorul Cu MicroundeSpanac, Curatat Si Fiert La Aburi La Cuptorul Cu Microunde
3
Adăugați spanacul; gatiti si amestecati pana cand spanacul se ofileste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipastii pot fi asortati cu vin spumant si spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca NV Paques et Fils. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
NV Paques et Fils
NV Paques et Fils
Un roz pal foarte frumos. Parfumată cu cireșe și hortensie. Un trandafir plin de spirit cu capsuni tarta pe gust si aciditate vinovata in final, este rafinat si sofisticat, dar deloc snooty. Un vin de brunch perfect. Valoare excelentă.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate32
Revista