Moș Crăciun Graham Cracker

Moș Crăciun Graham Cracker
Graham Cracker Santas ar putea fi doar rețeta europeană pe care o cauți. Pentru 36 de cenți pe porție, obțineți o garnitură care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine, 5 g de grăsimi și un total de 141 de calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Dacă aveți la îndemână glazură de vanilie, bomboane încinse, biscuiți Graham și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate. Cu un scor de 9%, acest fel de mâncare este îmbunătățibil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Graham Cracker Icing, Graham Cracker Fudge și Graham Cracker Log.

Instrucțiuni

1
Nuanță 1 cană de glazură roz deschis cu colorant alimentar lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Gumă Mici, Tăiate La Jumătate6 Gumă Mici, Tăiate La Jumătate
Picături De Gumă, Tăiate La JumătatePicături De Gumă, Tăiate La Jumătate
2
Întindeți peste biscuiți graham. Nuanțați glazura rămasă cu pastă de colorant alimentar. Țevi într-un colț al fiecărui cracker pentru pălărie; adăugați o jumătate de marshmallow pentru pompon. Pentru fiecare Moș Crăciun, aranjați jumătățile de bezele rămase pentru barbă, roșii pentru ochi și o jumătate de gumă pentru nas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
36 De Bezele în Miniatură, înjumătățite36 De Bezele în Miniatură, înjumătățite
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Pentru LegarePentru Legare
3 Căni De Glazură De Vanilie3 Căni De Glazură De Vanilie
2/3 Cană Ardei Roșu Dulci Prăjiți Mărunțiți2/3 Cană Ardei Roșu Dulci Prăjiți Mărunțiți

Vin recomandat: Riesling, Dornfelder

Germana poate fi asociată cu Riesling și Dornfelder. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar rieslingul german se asortează minunat cu fructe de mare și șnitel, în timp ce un roșu german precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și carnea de vânat. Ste Chapelle Special Harvest Riesling cu o evaluare de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Ste Chapelle Special Harvest Riesling
Ste Chapelle Special Harvest Riesling
Aromele de piersici proaspete feliate, caise și citrice lasă loc aromelor de miere, piersici și coajă de portocală. Vinul este dulce, dar bine echilibrat, cu aciditate crocantă și un final lung de miere și fructe.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista