Mini Tort De Ciocolată Portocalie
Mini tort de ciocolată portocalie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă servește 6 și costă 1,11 USD pe porție. O porție conține 762 calorii, 9g de proteine, și 39G de grăsime. Un amestec de sare kosher, granule de cafea instant, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Tort De Ciocolată Portocalie, Barefoot Contessan Tort De Ciocolată Portocalie, și Mini tort de migdale cu glazură de ciocolată portocalie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. unsoare și făină 6 matrițe individuale de coacere, cum ar fi matrițele flexibile de silicon 100% antiaderente.
Crema untul și zahărul în vasul unui mixer electric echipat cu atașamentul cu palete timp de aproximativ 5 minute sau până când este ușor și pufos.
Adăugați ouăle, 1 la un moment dat, apoi coaja de portocală.
Cerneti impreuna 1 1/2 cani faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea intr-un bol mare. Într-un alt bol, combinați sucul de portocale, laptele de unt și vanilia.
Adăugați amestecurile de făină și lapte de unt alternativ în treimi la untul cremă, începând și terminând cu făina. Aruncați bucățile de ciocolată cu 1 lingură de făină și adăugați în aluat.
Se toarnă în tigăi, se netezesc blaturile și se coace timp de 30 de minute, până când un tester de tort iese curat.
Lăsați prăjiturile să se răcească în formele de pe un suport de sârmă timp de 10 minute.
Între timp, faceți siropul. Într-o cratiță mică la foc mediu-mic, gătiți zahărul cu sucul de portocale până când zahărul se dizolvă.
Scoateți tortul din tigăi, puneți-le pe un suport peste o tavă și lingurați siropul de portocale peste prăjituri. Lăsați prăjiturile să se răcească complet.
Pentru ganache, topiți ciocolata, smântâna grea și cafeaua în partea de sus a unui cazan dublu peste fierberea apei până se omogenizează și se încălzește, amestecând ocazional.
Stropiți peste vârful prăjiturilor.