Mini Tort De Ciocolată Portocalie

Mini Tort De Ciocolată Portocalie
Mini tort de ciocolată portocalie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Această rețetă servește 6 și costă 1,11 USD pe porție. O porție conține 762 calorii, 9g de proteine, și 39G de grăsime. Un amestec de sare kosher, granule de cafea instant, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Tort De Ciocolată Portocalie, Barefoot Contessan Tort De Ciocolată Portocalie, și Mini tort de migdale cu glazură de ciocolată portocalie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. unsoare și făină 6 matrițe individuale de coacere, cum ar fi matrițele flexibile de silicon 100% antiaderente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
2
Crema untul și zahărul în vasul unui mixer electric echipat cu atașamentul cu palete timp de aproximativ 5 minute sau până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Adăugați ouăle, 1 la un moment dat, apoi coaja de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
(Keebler)(Keebler)
4
Cerneti impreuna 1 1/2 cani faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu si sarea intr-un bol mare. Într-un alt bol, combinați sucul de portocale, laptele de unt și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
5
Adăugați amestecurile de făină și lapte de unt alternativ în treimi la untul cremă, începând și terminând cu făina. Aruncați bucățile de ciocolată cu 1 lingură de făină și adăugați în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De CiocolatăBucăți De Ciocolată
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
6
Se toarnă în tigăi, se netezesc blaturile și se coace timp de 30 de minute, până când un tester de tort iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
7
Lăsați prăjiturile să se răcească în formele de pe un suport de sârmă timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
8
Între timp, faceți siropul. Într-o cratiță mică la foc mediu-mic, gătiți zahărul cu sucul de portocale până când zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
9
Scoateți tortul din tigăi, puneți-le pe un suport peste o tavă și lingurați siropul de portocale peste prăjituri. Lăsați prăjiturile să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
10
Pentru ganache, topiți ciocolata, smântâna grea și cafeaua în partea de sus a unui cazan dublu peste fierberea apei până se omogenizează și se încălzește, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
11
Stropiți peste vârful prăjiturilor.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista