Mini brioșe de dovlecei cu glazură de portocale și arțar

Mini brioșe de dovlecei cu glazură de portocale și arțar
Mini brioșe de dovlecei cu glazură de portocale și arțar durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 36. Acest mic dejun are 97 de calorii, 2 g de proteine și 3 g de grăsime per porție. Pentru 17 cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Foodnetwork. Un amestec de făină, suc de portocale, bicarbonat de sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. Cu un scor de 18%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mini-brioșe cu portocale cu glazură de zahăr brun, Mini-brioșe de arțar cu migdale îndulcite și brioșe de arțar și nuci pecan cu glazură de arțar (low carb).

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Pentru brioșe: Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Pregătiți o forma mini pentru brioșe cu folii de hârtie. Într-un castron mare, adăugați făina universală, făina integrală, germeni de grâu, zahărul brun, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, scorțișoara și 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sâmburi Suplimentari De Floarea Soarelui Sărați, OpționalSâmburi Suplimentari De Floarea Soarelui Sărați, Opțional
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
1 Cană De Cereale Integrale Cu Migdale Afine, Ușor Zdrobite1 Cană De Cereale Integrale Cu Migdale Afine, Ușor Zdrobite
Germeni De GrâuGermeni De Grâu
2 Cani De Pere Proaspete Decojite Feliate2 Cani De Pere Proaspete Decojite Feliate
Rosii Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate Gros, Cu Sucul LorRosii Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate Gros, Cu Sucul Lor
Echipamente pe care le vei folosi
Mini Tava Pentru BrioșeMini Tava Pentru Brioșe
Bol De AmestecareBol De Amestecare
Cutie De Sos De Afine Jeleat, Tăiat în FeliiCutie De Sos De Afine Jeleat, Tăiat în Felii
3
Bateți bine pentru a se combina, asigurându-vă că nu există cocoloașe în amestec. Într-un castron separat, adăugați dovlecelul, ouăle, laptele, sosul de mere, uleiul de canola și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De MereSos De Mere
Ulei De CanolaUlei De Canola
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Coliere De BomboaneColiere De Bomboane
Fiesta Ranch Dip MixFiesta Ranch Dip Mix
8 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Topită și Răcită8 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Topită și Răcită
Echipamente pe care le vei folosi
1 Mango, Decojit, Fără Sâmburi și Tocat Grosier1 Mango, Decojit, Fără Sâmburi și Tocat Grosier
Tofu Ferm, RuptTofu Ferm, Rupt
4
Bateți bine pentru a combina, asigurându-vă că ouăle sunt încorporate corect.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiesta Ranch Dip MixFiesta Ranch Dip Mix
Echipamente pe care le vei folosi
1 Mango, Decojit, Fără Sâmburi și Tocat Grosier1 Mango, Decojit, Fără Sâmburi și Tocat Grosier
5
Turnați ingredientele umede în ingredientele uscate și amestecați până se omogenizează, având grijă să nu amestecați prea mult.
6
Puneți aluatul în formele de brioșe pregătite, umplându-le până la marginea căptușelii, aproximativ 1 lingură.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
7
Se da la cuptor si se coace pana cand o scobitoare introdusa in mijlocul unei briose iese curata, aproximativ 15 minute. Pentru glazură: Între timp, într-un castron mic, amestecați crema de brânză, coaja de portocale, sucul de portocale și siropul de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frisca Si Așchii De Ciocolată, OpționalFrisca Si Așchii De Ciocolată, Opțional
2 Tortilla De Porumb Albastru, Tocate Grosier2 Tortilla De Porumb Albastru, Tocate Grosier
Sirop De ArțarSirop De Arțar
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă MovGumă Mov
Cutie De Sos De Afine Jeleat, Tăiat în FeliiCutie De Sos De Afine Jeleat, Tăiat în Felii
Tofu Ferm, RuptTofu Ferm, Rupt
8
Scoateți brioșele din cuptor și răciți pe un grătar timp de 15 minute. Când sunteți gata să glazurați brioșele, înmuiați blatul lor, 1 câte 1, în glazură, răsturnând brioșa în cerc pentru a acoperi uniform blatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți și Legume ProaspeteBiscuiți și Legume Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Carton RezistentCarton Rezistent
Cutie De Sos De Afine Jeleat, Tăiat în FeliiCutie De Sos De Afine Jeleat, Tăiat în Felii
9
Serviți sau păstrați într-un recipient ermetic până la o săptămână. Alternativ, înainte de glazură, congelați până la 1 lună.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista