Miel cu ceapă verde (mâncare din nordul Chinei)

Miel cu ceapă verde (mâncare din nordul Chinei)
Mielul cu ceapă verde (mâncare din nordul Chinei) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 658 de calorii , 38 g de proteine și 53 g de grăsime fiecare. Pentru 3,32 USD per porție , această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes necesită pudră de pui, usturoi - tocat, oțet și sos de soia. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o rețetă destul de scumpă pentru fanii mâncărurilor chinezești. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Cu un scor de 61% , acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Chifteluțe de miel din nordul Indiei , ouă la cuptor în stil nordic din India cu Harissa verde + Naan și piure de miel și ceapă caramelizată din Colorado cu esență de fenicul de miel .

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc sunt alegerile mele de top pentru asiatic. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albii acide se asortează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Schmitt Sohne Relax Riesling. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 9 dolari.
Schmitt Sohne Relax Riesling
Schmitt Sohne Relax Riesling
Relax Riesling este fermentat ușor uscat, cu un buchet minunat de fructe și arome intense de mere și piersici, cu doar o notă de citrice. Aciditatea naturală conferă acestui vin un echilibru perfect, care este răcoritor de crocant și îți lasă gura apă. Un vin perfect de petrecere sau poate fi savurat cu o varietate de mâncăruri, de la fructe de mare și carne de pasăre până la mâncăruri orientale și salate proaspete.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate21
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista