Malvapoeding Sud-African (Budincă De Marshmallow)

Malvapoeding Sud-African (Budincă De Marshmallow)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete africane, așa că încercați Malvapoeding din Africa de Sud (budincă de Marshmallow). Această rețetă servește 10 și costă 42 de cenți pe porție. Acest fel de mâncare are 365 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, zahăr, jeleu de caise și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. 135 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 16%. Rețete similare sunt Budinca Din Africa De Sud, Budinca Malva, Desert Copt Din Africa De Sud, și Sambal Sud-African.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Într-o cratiță mică la foc mic, topiți 2 linguri de unt sau margarină împreună cu oțet și lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Se ia de pe foc și se lasă deoparte. Între timp, cernem făina, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună într-un bol separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Bateți 1 cană de zahăr și ouă cu un mixer electric la viteză mare până când este pufos și deschis la culoare, aproximativ 5 minute. Se amestecă treptat în gemul de caise. Îndoiți ingredientele uscate în amestecul de ouă alternativ cu amestecul de lapte încălzit folosind o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De CaiseGem De Caise
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
4
Se toarnă aluatul într-un vas de copt unsă, rezistent la cuptor, de 1 litru.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Coaceți aproximativ 45 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
6
Puneți smântână, unt, 1/2 cană de zahăr și apă într-o cratiță și amestecați la foc moderat până când untul s-a topit și zahărul este dizolvat. Nu lăsați amestecul să fiarbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
7
Scoateți budinca din cuptor, străpungeți de mai multe ori cu o frigăruie sau furculiță și turnați imediat amestecul de cremă fierbinte peste budincă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Serviți cald sau rece.

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

Pinotage, Chenin Blanc și Riesling sunt alegeri excelente pentru africani. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de fel de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Warwick Estate Pinotage cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Warwick Estate Pinotage
Warwick Estate Pinotage
Vinul are o nuanță purpurie în pahar. Nasul ademenește cu arome de cireș închis, coajă de portocală, lemn de cedru, cuișoare, lemn dulce, scorțișoară și ciocolată neagră. Palatul este plin și rotund, cu taninuri matasoase coapte.Se împerechează bine cu pieptul de păsări Guinee cu un sos de cireșe de port, tocană de vânat gătită lent și parmigiana de vinete coaptă într-un cuptor de pizza.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista