Maimuță De Ciocolată

Maimuță De Ciocolată
Maimuța de ciocolată este o fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 1 porție. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 208 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Funcționează bine ca o băutură prietenoasă cu bugetul. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână lichior de banane, creme de cacao, gheață și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Maimuță De Ciocolată, Pâine De Maimuță Cu Ciocolată, și Pâine De Maimuță Cu Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Combinați vodca, creme de cacao, lichiorul de banane într-un agitator cu gheață. Se agită și se strecoară într-un pahar de martini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De BananeLichior De Banane
Rom Malibu Cu Aromă De Nucă De CocosRom Malibu Cu Aromă De Nucă De Cocos
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista