Mac 'N Cheese cu bacon şi brânză
Mac 'N Cheese cu bacon şi brânză durează aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32 g de proteine, 40 g de grăsimi și un total de 706 de calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 1,5 USD per porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, făină, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 67 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 85%. Acest scor este grozav. Încercați Spicy Green Chile, Smoky Bacon, 3 Cheese Grown Up Mac and Cheese, Spicy Green Chile, Smoky Bacon, 3 Cheese Grown Mac and Cheese și Mac and Cheese Grilled Cheese with Bacon Two Ways pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Aduceți o oală cu apă cu sare la fiert la foc mare.
Adăugați macaroanele și gătiți timp de 8 până la 9 minute, până când sunt al dente.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Intr-o cratita mica se incinge laptele cu crengutele de cimbru si 2 catei de usturoi. Topiți untul într-o tigaie mare și adâncă la foc mediu-mare.
Se amestecă făina și se fierbe timp de aproximativ 1 minut, amestecând continuu, pentru a nu se forma cocoloașe. Strecurați substanțele solide din lapte și amestecați-le în amestecul de unt și făină. Continuați să amestecați energic și gătiți până când amestecul este frumos și neted. Amestecați cele 4 căni de brânză și continuați să gătiți și amestecați pentru a se topi brânza. Asezonați cu sare și piper.
Adăugați macaroanele fierte și pătrunjelul și pliați totul pentru a acoperi macaroanele cu amestecul de brânză.
Răzuiți într-o tavă de copt de 3 litri și stropiți cu restul de 1 1/2 cană de brânză.
Coaceți timp de 30 de minute sau până când este fierbinte și clocotită.
În timp ce se coace, încălziți o tigaie.
Adăugați slănina, tăiați grăsimea și gătiți până devine crocant.
Adăugați ceapa, usturoiul și frunzele de cimbru și gătiți aproximativ 5 minute pentru a înmuia ceapa. Asezonați cu sare și piper.
Pentru a servi, împrăștiați amestecul de bacon peste mac și brânză. Folosiți o lingură mare pentru a scoate porții, asigurându-vă că obțineți o parte din amestecul de slănină afumată pe fiecare lingură.