Biscuiți cu unt cu unt și miere

Biscuiți cu unt cu unt și miere
Biscuiții din lapte cu unt și miere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 7 și costă 41 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 338 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Această rețetă de la Foodnetwork are 4 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de zară, unt, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Unt de miere de ciocolată cu cei mai buni biscuiți cu zară, Biscuiți Super-Fulgi Cu Unt Cu Unt De Miere, și Biscuiți Cu Lapte Dulce Cu Cartofi Dulci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați o foaie de copt cu pergament sau hârtie cerată.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Într-un castron combinați ingredientele uscate și amestecați bine. Cremă în unt cu degetele sau cu o furculiță, până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați Zara puțin câte puțin și, folosind mâinile sau o furculiță, lucrați-o doar până când este bine încorporată și aveți o bilă netedă de aluat. Nu suprasolicitați și nu manipulați prea mult aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
AluatAluat
5
Pe o suprafață ușor făinată, apăsați aluatul într-o rundă care are o grosime de aproximativ 1 inch. Folosind un tăietor rotund de prăjituri sau marginea unui pahar de băut, apăsați (2 runde de 1/2 inch); ar trebui să obțineți aproximativ 7 biscuiți. Dacă doriți, puteți rula din nou aluatul rămas pentru a face mai mult, dar textura acestora va fi mai densă decât celelalte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane De DecoratorBomboane De Decorator
6
Așezați rondele de aluat pe foaia de copt pregătită și periați blaturile cu smântână grea. Măcinați ardeiul proaspăt deasupra biscuiților, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă GreaCremă Grea
BiscuițiBiscuiți
PiperPiper
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți până devin aurii deasupra și rumeniți în partea de jos, aproximativ 12 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Se servește cald cu unt și un strop de miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
MiereMiere

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Gunderloch Riesling Kabinett Jean-Baptiste. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Gunderloch Riesling Kabinett Jean-Baptiste
Gunderloch Riesling Kabinett Jean-Baptiste
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții7
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista