Kebaburi de vită marinate cu iaurt cu Wasabi Aioli
Kebaburile de vită marinate cu iaurt cu Wasabi Aioli ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,37 USD pe porție. O porție conține 302 calorii, 40g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, cuișoarele de usturoi, usturoiul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Kebab De Miel Marinat Cu Iaurt, Kebab De Pui Marinat Cu Iaurt, și Kebaburi de pește-spadă marinate cu iaurt.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar; adăugați carne de vită în pungă. Sigilați și marinați la frigider 4 până la 6 ore, întorcând ocazional punga.
Combinați maioneza, 2 lingurițe de suc, wasabi și 1/4 linguriță de usturoi, amestecând cu un bici. La frigider cel puțin 1 oră.
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Scoateți carnea de vită din pungă; aruncați marinada. Filetați 5 cuburi de vită alternativ cu 4 roșii și 4 bucăți de ceapă verde pe fiecare dintre cele 4 frigarui (12 inci).
Presărați sare uniform peste kebaburi.
Așezați kebab - urile pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătați 4 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Se servește cu amestec de maioneză.