Ierburi de porumb pe stiuleți

Ierburi de porumb pe stiuleți
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați porumb pe stiuleți. Această rețetă servește 8 și costă 1,12 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 13 g de grăsimi și un total de 191 de calorii . 18 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, arpagic, urechi de porumb și pătrunjel. Funcționează bine ca garnitură. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 31% . Acest scor nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Porumb cu ierburi pe știulete , Porumb cu ierburi pe știulete la grătar în folie și Căței de porumb (Câini de porumb) .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați untul și condimentele; întins peste porumb fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
2/3 Cană Ardei Roșu Dulci Prăjiți Mărunțiți2/3 Cană Ardei Roșu Dulci Prăjiți Mărunțiți
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista