Ibric Porumb

Ibric Porumb
Kettle Corn durează aproximativ 5 minute de la început până la sfârșit. Pentru 13 cenți per porție , primești un aperitiv care servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 12 g de grăsimi și un total de 195 de calorii . Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat american. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ulei de arahide, boabe de floricele de porumb nefocate, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 21% . Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Flan de porumb dulce cu porumb ibric , porumb cu ceainic condimentat și porumb fierbător de arțar și bacon .

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Kettle Corn poate fi asortat cu vin spumant și spumant rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. NV Armon cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
NV Armon
NV Armon
Este o băutură foarte răcoritoare, cu aromă aromată de tip boabe pline. Există note de stafide întunecate ale nasului cu căpșuni proaspete atrăgătoare. Cel mai bine se servește rece cu cuburi de gheață, ca desert la orice masă.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții5
Scor De Sănătate1
Revista