Hummus-Veggie Sandwich pe cereale integrale

Hummus-Veggie Sandwich pe cereale integrale
Hummus-Veggie Sandwich pe cereale integrale este un vegan rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 11g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 257 calorii. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ridichi, rucola pentru bebeluși, ardei gras și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este mare. Încercați Hummus-Veggie Sandwich pe cereale integrale, Sandwich cu legume și humus, și Sandwich cu humus, legume și Pesto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Întindeți feliile de pâine uniform pe 1 parte cu hummus. Pe 4 felii, strat de ardei gras și rucola. Pe 4 felii rămase, ridichi de strat și germeni. Amestecați împreună uleiul de măsline și sucul de lămâie; stropiți peste legume. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
VarzăVarză
3 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 23 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 2
2/3 Cană Ardei Roșu Dulci Prăjiți Mărunțiți2/3 Cană Ardei Roșu Dulci Prăjiți Mărunțiți
Procent De GrăsimeProcent De Grăsime
2
Combinați jumătățile sandwich.

Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant

Hummus funcționează foarte bine cu vin spumant Rosa și vin spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Kir-Yianni Akakies spumant ros_cift7. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
Kir-Yianni Akakies Trandafir Spumant
Kir-Yianni Akakies Trandafir Spumant
Culoare de trandafir strălucitor. Bule supraabundente care indică mirosurile minunate ale lui Xinomavro. Pereche excelentă cu bucătăria mediteraneană, mâncăruri picante din bucătăria asiatică și pești uleioși. De asemenea, poate fi savurat singur ca aperitiv sau după masă.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista